Videók

Még nem kezdted el olvasni a regényeket, inkább előbb megnéznéd az “előzetest”? Hát ha trailernek nem is az igazi, de a regények illusztrációiból készített mozgófilmek, és a Pictures from Silence aláfestő zenéje remélem segít megalapozni a hangulatot, és elrepíteni Quintaris földjére. 

Ready to Ride?

Kalandok és utazás, garantáltan Covid mentes országokba. Koronája csak Droun császárának, és a syrroni országok hercegeinek van, és ők nem fogják csak úgy átadni Neked.
A határátlépés ugyan némi kockázattal jár: démonok őrzik a fekete kaput a Kárhozottak Földjén, és válogatott kínok várják a felkészületlen utazót. A titok az, hogy válaszd a Da Syrell utazási irodát, és démonológiában jártas mágusok kísérnek át a poklon.

Liviana da Syrell világa

Mit találsz a honlapon? Fantasy hangulatot, regényeket, novellákat, országok, népek, kasztok leírását. Olvass, ahogy Vanda is, derítsd ki hol találod Quintarist!

Seryn papjai: harcosok és gyógyítók

Seryn istennő a Természetanya, szimbóluma a villámok közt cikázó viharmadár. Papjai bátor harcosok, kik istennőjük erejével gyógyítanak, életet mentenek.

Quintarisi elfek násza

A férfi és a nő lelke összeforr a nászban, ezután már egyformán látják a világot, ugyanúgy éreznek, egy az akaratuk, közös a döntésük, örökké elválaszthatatlanok.

Készülőben...

Dallamor dan Shevalan is megérdemel egy videót, bár az ő hang- és képillúziói utánozhatatlanok. A csillagokból meríti varázserejét épp úgy, mint az ihletet a zenéhez.

shevalanilluzioi

Válassz egy írást és kezdj olvasni! Jó szórakozást!

Észak-Pylvis országai

Az ősi Rhyom kiterjedése

A VII. impériumháború- és Levander életének főbb időpontjai

legfontosabb események évszámai syrroni időszámítás szerint
A VII. impériumháború- és Levander életének főbb időontjai

A VII. impériumháború-, Shevalan és Levander életének főbb időpontjai

Emlekezz rám! regény idővonala
Az Emlékezz rám! regény quintarisi idővonala: Shevalan, Levander, és a VII. impériumháború eseményeinek legfőbb időpontjai

A történet quintarisi helyszínei

a regények helyszínei (Édes otthon és Emlékezz rám!)
A regény eseményeinek főbb helyszínei. (a Metsäri jelölő helye nincs megerősítve)

A történet földi eseményei - Vanda naptárbejegyzései

2018 április naptár
Vanda naptárbejegyzései 2018 áprilisában

A történet földi helyszínei

Az Emlékezz rám! regény helyszínei
Az Emlékezz rám! regény helyszínei google térképen

Milyen ifjú egy elf vagy félelf?

Emberként nem könnyű emlékezni, hány évesen számít gyereknek, fiatalnak vagy épp öregnek egy elf vagy félelf. A táblázat segít kiigazodni, az emberi korhoz hasonlítva a másik két faj öregedését.

Életkortáblázat: elfek, félelfek kora hasonlítva az emberi életszakaszokhoz